Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Green Street Hooligans (2005) - Sa Prevodom Online

Green Street Hooligans (2005) Online Sa Prevodom


...
Informacije:
Green Street Hooligans (2005) - Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0385002/
Naziv: Green Street Hooligans (2005) online sa prevodom
Zanr: Drama, Krimi, Sportski
Ocena: 7.5
Trajanje: 109 min
Rezija: Lexi Alexander
Uloge: Elijah Wood, Charlie Hunnam, Claire Forlani
Opis: Met Bakner i “Grin Strit Elita” vicu i skacu na prepunom stadionu, navijajuci za svoj omiljeni fudbalski klub “Vest Hem Junajted”. Utakmica je gruba, prepuna besa, ali sve je to samo zagrejavanje za ono sto sledi. A kada to pocne, nemoj da bezis. Brani svoju teritoriju. Bori se. Samo misli na nekoga koga mrzis. Elaja Vud je Met, Amerikanac u Engleskoj, uvucen u divlji, nasilni svet najzescih i najtvrdjih fudbalskih navijaca u Londonu. On u sebi otkriva stranu za koju nije ni znao da postoji. Carli Hanhem je vodja huligana, Metov mentor koji ga uci kodeksu “Grin Strit Elite”. Ovaj neverovatno snazan i zestok film nas vodi pravo u centar jednog posebnog sveta nasilnika, koji do sada nije vidjen.

Gledaj Film Online sa prevodom
Green Street Hooligans (2005) - Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...