Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Rocky IV (1985) - Sa Prevodom Online

Rocky IV (1985) Online Sa Prevodom

Rocky IV (1985) Online Sa Prevodom

Rocky IV (1985) Online Sa Prevodom
...
Informacije:
Rocky IV (1985) - Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0089927/
Naziv: Rocky IV (1985)
Zanr: Drama, Sportski
Ocena: 6.7
Trajanje: 91 min
Rezija: Sylvester Stallone
Uloge: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young
Opis: „Gvozdena zavesa“ oko Sovjetskog Saveza lagano pocinje da pada pod predsednistvom Mihaila Gorbacova. Sovjetski bokser Ivan Drago, nazvan “Sibirski Ekspres”, dolazi u USA sa svojom zenom i promoterima. Drago je u savrsenoj fizickoj kondiciji, jer je na naucnoj bazi treniran u Rusiji. Njegov trener predlaze mec protiv Rockija Balboe, sto Rocky izricito odbija i pored upucenih uvreda. Ali, Appolo Creed ne misli da Rusu treba dozvoliti da se kurci po Americi, pa ga uprkos visegodisnjem odsustvu iz ringa, on izaziva na mec. Nazalost, posle nemilosrdnih batina koje mu je Drago priredio, Creed umire u ringu. Rocky je slomljen zbog gubitka najboljeg prijatelja i zahteva mec protiv Ivana Draga, i to u Rusiji, pred neprijateljski nastrojenom publikom, i to na katolicki Bozic. Rocky odlazi na ekstremno teske pripreme u Sibir, po prvi put daleko od Adrian i deteta.

Gledaj Film Online sa prevodom
Rocky IV (1985) - Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...